ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ 3dpardakispanels / PRODUCTS FROM 3dpardakispanels MATERIAL


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κερδίζουν έδαφος οι τρισδιάστατες επιφάνειες στην Ελληνική αγορά!


Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι, αν η καλή τιμή του προϊόντος συνοδεύεται από καλή παροχή υπηρεσιών, το προϊόν (ακόμα και αν είναι νέο αλλά και άγνωστο) μπορεί να βρει την αγορά του. 
Αν και οι ανάγλυφες επιφάνειες ακόμα δεν μπόρεσαν να δείξουν όλη την δυναμική τους, οι εφαρμογές τους πολλαπλασιάζονται ταχύτατα.
Έπιπλα μπάνιου, καθιστικού, κουζίνας, επενδύσεις τοίχων και κατασκευών σε χώρους εστίασης, θωρακισμένες πόρτες, ντουλάπες είναι μόνο μερικές εφαρμογές του προϊόντος.
Αν προστεθούν και η συμμετοχή (με κατασκευή από τις επιφάνειες) σε διεθνή διαγωνισμό design στα καθημερινά τηλεφωνήματα από κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εμπόρους, γίνεται προφανές ότι οι ανάγλυφες επιφάνειες γίνονται το πιο δυναμικό στοιχείο στο χώρο της δομής και της διακόσμησης σε τέτοιες συνθήκες κρίσης της αγοράς.
Όμως τελικά η καινοτομία που συναντάει τις ανάγκες της αγοράς, τόσο σε σχέση με το προϊόν όσο και σε σχέση με τις υπηρεσίες, γίνεται σε τέτοιες συνθήκες ο πρωταγωνιστής στην επιβίωσης.
Η εταιρεία προσπαθώντας καθημερινά να καλύψει από τις μικρότερες και ιδιαίτερες ανάγκες μέχρι τις μεγάλες κοστολογικά εργασίες, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου με τρόπο ώστε να βοηθάει διαρκώς να διαμορφώνεται καλή σχέση κόστους - παραγόμενου προϊόντος. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται συνεχώς η εξειδικευμένη γνώση της εταιρεία ενώ παράλληλα οι πελάτες μας απολαμβάνουν τέτοιες ταχύτητες εκτέλεσης των εργασιών που είναι πολλαπλάσιες από τις αντίστοιχες σε όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: